x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Esdeveniment esportiu

El pagament a Ironman està satisfet

El Govern informa que no hi ha cap quantitat pendent i que s’ha liquidat el compromís
Agustí Pérez, d'Ironman, Gallardo i la llavors titular de Turisme, Verònica Canals.

Agustí Pérez, d'Ironman, Gallardo i la llavors titular de Turisme, Verònica Canals.

Agustí Pérez, d'Ironman, Gallardo i la llavors titular de Turisme, Verònica Canals.

Xavier Pujol
Actualitzada 12/10/2021 a les 12:05
La celebració aquest estiu de l’Andorra Multiesport Festival està liquidada pel que fa a la inversió que va suposar. Així ho van revelar ahir fonts del Govern i de la mateixa empresa, que en un comunicat va aclarir que l’executiu “ha fet efectiu el pagament de l’import total del contracte del 2021 i que el grup no ha reclamat ni reclamarà cap import extra”.

El grup ja està preparant la propera edició i va reiterar que ha cobrat tot l’import que es va pactar. La negociació la va portar directament l’ADI com una inversió estrangera i va ser el ministre d’Economia qui va comandar les negociacions per arribar al pacte final.

Des de la cartera de Turisme no es va intervenir i es va desvincular d’aquesta negociació, que va quedar en mans de Jordi Gallaro. Turisme va pagar la quantitat que li pertocava i, segons es va mantenir ahir des del Govern, no queda pendent cap pagament més relacionat amb la celebració d’aquest esdeveniment esportiu. El pressupost va ser d’1,5 milions d’euros amb participació dels comuns i de patrocinadors privats, encara que el retorn que s’havia previst no va arribar a les expectatives en aquesta darrera edició, ni tampoc pel que fa al nombre de participants. S’ha de tenir en compte el context de pandèmia i per aquest motiu s’ha de contextualitzar amb les dificultats afegides per la Covid-19.

Això ha afectat altres activitats relacionades amb l’oci. Així, moltes no s’han pogut organitzar i per aquest motiu Andorra Turisme té previst retornar a les arques públiques aquests diners que no s’han gastat. Aquest organisme, que depèn del ministeri, es va comprometre a aportar una quantitat fixa cada any per a l’Andorra Multiesport Festival.
 
UN ATERRATGE PER A LA REACTIVACIÓ
L’aterratge a Andorra de The Ironman Group, la plataforma d’organització d’esdeveniments d’esports de resistència més potent del món, va ser presentat com un element de reactivació de l’economia per al país i l’empenta definitiva per consolidar el triatló al Principat.

En el mateix comunicat, el grup va remarcar que “no ha reclamat ni reclamarà cap import extra al Govern” en relació amb l’edició del juliol passat.
Etiquetes
  • #10 John
    (12/10/21 13:50)

    En proves esportives, en donar préstecs sabem que no els retornaran o laboratoris,la qüestió és omplis la butxaca d'alguns amb els diners de tots, ja n'hi ha prou, llei de responsabilitat política ja.

    Respondre
  • #9 Bufff
    (12/10/21 13:08)

    Quina vergonya... no en treure'm l'aigua clara...

    Respondre
  • #8 Xavier
    (12/10/21 12:11)

    Com sempre posan diners per tapar la incompetencia in negligencia dels nostres governants, però el diners tenen un límit i la incompetencia, negligencia i superbia dels nostres governants es infinita ... quan s'acabara això? Ja dura massa.

    Respondre
  • #7 Andreu
    (12/10/21 10:23)

    Vaya tela….. vergonya de país!

    Respondre
  • #6 El telèfon vermell
    (12/10/21 10:10)

    Joan va dir..
    Aixi funciona la premsa independent al nostre peis

    Respondre
  • #5 Manel
    (12/10/21 10:10)

    I al hulk cuan li pagarán?

    Respondre
  • #4 Jo mateix
    (12/10/21 10:10)

    Quin fiasco més gran, com pot ser que siguem especialistes en creure´ns aquestes "xapusses"???? Quina maner de tirar 4,5 milions, mare meva.....Senyors de Govern, siusplau obrin els ulls!

    Respondre
  • #3 Rescissió de contracte
    (12/10/21 09:28)

    L'andorra Multisport Festiva va ser i serà un fiasco.
    Sr. Xavier Espot, demani la rescissió del contracte i eviti que el país malgasti 4,5 MEUR durant 3 anys mes.

    Respondre
  • #2 Xavier
    (12/10/21 08:40)

    O sigui que quan parlaven de inversió extrangera, es referien a que el Govern d'Andorra, amb diners públics pagui 1,5M€ (o 1,8M€) a una empresa estrangera per muntar un fiasco absolut de prova. Enhorabona.

    Respondre
  • #1 Joan
    (12/10/21 07:05)

    Una trucadeta i tot arreglat.

    Respondre
10
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts