x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Recurs d'un dels sindicats

Anul·lat un concurs en què el director adjunt de la presó optava a cap de formació

Les fornades més joves d’agents penitenciaris van posar el crit al cel quan van verificar amb estupefacció que el director adjunt de la presó es presentava a un concurs de deu places de formadors en diferents modalitat, que ell mateix havia preparat fins i tot amb la selecció dels candidats.
El centre penitenciari de la Comella.

El centre penitenciari de la Comella.

El centre penitenciari de la Comella.

Fernando Galindo
Actualitzada 12/10/2021 a les 12:02
Les fornades més joves d’agents penitenciaris van posar el crit al cel quan van verificar amb estupefacció que el director adjunt de la presó es presentava a un concurs de deu places de formadors en diferents modalitat, que ell mateix havia preparat fins i tot amb la selecció dels candidats. Els agents, agrupats en el Sindicat de Personal Penitenciari (SPP), van elevar la queixa al ministeri d’Interior en forma de recurs administratiu.
Davant les manifestes irregularitats i guiat pel gabinet jurídic, el ministeri ha decidit anul·lar aquest polèmic concurs que ha generat un gran malestar intern a la presó, especialment entre els agents joves i els veterans.

I és que el director adjunt no optava a una plaça més, sinó que aspirava a ocupar la de cap de formació del departament penitenciari.
Els agents més joves, que ja van fundar un tercer sindicat conscients que les seves reivindicacions no coincidirien amb les dels companys més antics, van ser els que van denunciar aquests fets, així com que al comitè de selecció no hi havia suficient representació de Funció Pública.

Tot plegat l’edicte per cobrir aquestes places és ara paper mullat. Darrere de tot hi havia la sospita que el concurs podia estar amanit, i la decisió del ministeri d’Interior sembla donar la raó als agents que hi havia el risc de deixar passar un concurs que podria ser impugnat per presumptes irregularitats.
Etiquetes
6
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts