Trànsit

Retencions per l'afluència de turistes pel pont

La circulació és lenta en diversos punts de la xarxa viària per la coincidència dels visitants pels dies festius a Espanya amb la jornada laboral al Principat

La gran quantitat de vehicles compliquen la circulació pel PrincipatFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La jornada es desenvolupa al país entre retencions i cues per accedir als pàrquings des de primera hora del matí. Les complicacions de trànsit per l'arribada de visitants des d'Espanya per la festivitat del pont del Pilar s'han anant produït en diferents punts de la xarxa viària interna i també per entrar per l'N-145 al llarg de tot el dia. L'avinguda Tarragona ha concentrat les majors retencions durant aquest migdia. En aquesta via, s'ha circulat lentament en ambdós sentits de la marxa, sobretot en sentit sud. Per contagi, les carreteres més pròximes a l'avinguda Tarragona també es troben congestionades.

Un dels altres punts de la xarxa viària amb més cues és l'entrada de la Massana en sentit sud per la CG-4. Tot i que poc a poc la circulació ha anat recuperant certa fluïdesa, el pas per aquesta via és lent de manera puntual.

Cues a la frontera

La frontera hispanoandorrana ha concentrat un dels punts més lents de circulació durant el matí i part del migdia. Les cues, sobretot en sentit sud, han arribat a formar cues per passar la duana andorrana. A les 14:00, Mobilitat ha registrat un total de 1.058 vehicles que intentaven creuar aquest punt. En sentit nord, en canvi, hi ha hagut complicacions durant el matí, però poc abans del migdia s'ha descongestionat el carril.

tracking