x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
CONSCIENCIACIÓ ANIMAL

Una jove peregrina a Compostel·la per la mort del seu gos

Amaya Ferrer ha retransmès la seva experiència per Youtube amb l'objectiu de conscienciar i normalitzar el dol dels animals
Homenaje al gran amor de mi vida, mi perra Kyla

Homenaje al gran amor de mi vida, mi perra Kyla

Homenaje al gran amor de mi vida, mi perra Kyla

Instagram d'Amaya Ferrer

Instagram d'Amaya Ferrer

Instagram d'Amaya Ferrer

Actualitzada 10/10/2021 a les 12:32
Amaya Ferrer, una resident que porta 21 anys vivint al Principat, ha decidit crear un compte de Youtube anomenat ‘Caminar para Sanar. Por Kyla Sherpa’ per a fer pública la seva història d'amor amb Kyla, la gossa que un dia va ser la seva mascota, segons publica un mitjà gallec. Després de 15 anys de companyia i de compartir moments, Kyla va morir. Va ser llavors quan Amaya va decidir emprendre un viatge de sanació a Santiago de Compostel·la amb l'objectiu d'aprendre a conviure amb el dolor i, al mateix temps, fer pública la revolució de sentiments amb els quals s'enfronta des que Kyla la va deixar. Amaya, doncs, va començár el recorregut a Andorra per a dirigir-se al 'Camino del Norte' d'Irún. Allà, va accedir al 'Primitivo' d'Avilés. Després d'arribar a Compostel·la, la seva intenció és continuar el trajecte a Finisterra, a Costa da Morte, el paratge on té previst desfer-se de les cendres de l'animal. Avui, justament, es cumpleixen 39 dies des que Amaya va començar a caminar.

Amaya Ferrer es considera una gran admiradora dels animals des de sempre. Per aquest motiu, va decidir crear una empresa d'excursions canines, la professió del qual es dedica des de fa set anys. 

 
Etiquetes
Veure’n més
19
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts