MOBILITAT

Entren 17.000 vehicles el primer dia de pont

El Departament ha detectat retencions poc destacables i la majoria de pàrquings no s'han arribat a omplir

Trànsit dens a l'Avinguda Salou en sentit nord.Departament de Mobilitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pont ha començat però les grans complicacions de trànsit que es `preveien des del Departament de Mobilitat per aquesta primera jornada no s'han donat. Almenys, a gran escala. El servei de trànsit, però, sí que ha anat registrant retencions o certs trams amb complicacions al llarg del dia que, de moment, ha comptabilitzat l'entrada d'uns 17.000 turismes per la frontera.

L'entrada del país ha registrat cap als volts de les 12.00h retencions que han arribat als set quilòmetres a l'N-145. Segons el Departament de Mobilitat, el trànsit era lent, fet que ha provocat 'un afecte acordió' en determinants trams.

La zona de Sant Julià de Lòria també ha registrat trànsit dens durant el matí en direcció nord, on s'ha habilitat el doble carril per facilitar l'entrada de vehicles.

A les 13h s'ha començat a registrar trànsit dens a l'interior del país. L'entrada de La Massana ha estat una de les zones més afectades. La CG-3 també ha presentat alguna complicació amb vehicles procedents de França, tot i que no ha estat destacable.

Ja entrada la tarda, a les 17h, s'han registrat retencions de fins a dos quilòmetres de sortida a la frontera francoandorrana. També hi ha hagut afectacions al vial del Pobladó i l'Avinguda Salou, on s'ha detectat trànsit dens des de les 16h.

La majoria d'aparcaments -amb alguna excepció, com l'Aparcament Comunal Fener II, que s'ha mostrat complet en hores puntes- no s'han arribat a omplir i els visitants han pogut aparcar sense grans dificultats.

tracking