Cultura

Teresa Colom recita els seus poemes al Festival Transpoésie

L'esdeveniment ha reunit escriptors, editors i institucions culturals d'arreu d'Europa

Teresa Colom, a Brusel·lesSFGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La poeta Teresa Colom ha participat en el Festival Internacional de Poesia Transpoésie que té lloc a Brusel·les fins el 21 d'octubre. Colom ha recitat una selecció de poemes del recull 'El cementiri de les matrioixques' que s'expressen en línia amb la temàtica escollida per l'edició d'enguany com és la poesia com a mitjà d'expressió social. Durant la seva participació, també ha format part d'un col·loqui amb altres poetes d'arreu d'Europa. Teresa Colom ha reflexionat assegurant que "l'eina per crear la poesia és la llengua materna i paterna. La coincidència de poetes de diferents llengües, és la coincidència de diferents terres i paisatges en un mateix lloc".

Aquests actes es troben emmarcats en les accions culturals que porta a terme l'Ambaixada d'Andorra a Brusel·les, i segons el Govern, és un exemple més de la cooperació entre el ministeri de Cultura i les diferents delegacions internacionals pel món.

El Festival Internacional de Poesia Transpoésie, es va celebrar per primera vegada ara fa deu anys i està organizat per la xarxa local d'Instituts Nacionals de Cultura de la Unió Europea amb l'objectiu de promoure i fomentar les diferents llengües i la interacció entre escriptors, editors i institucions culturals.

tracking