x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Consell General

Espot reconeix la “mancança històrica” de regulació en el treball domèstic

Actualitzada 08/10/2021 a les 06:28
El cap de Govern, Xavier Espot, va reconèixer que la regulació del treball domèstic és “una mancança històrica” i va sostenir que cal “dignificar” les persones que es dediquen laboralment a les tasques de la llar. Aquesta afirmació va venir precedida d’una pregunta oral formulada ahir durant la sessió de control al Govern per la consellera general del PS Judith Salazar, la qual va posar el focus del debat en la necessitat d’adherir Andorra a l’Organització Internacional del Treball (OIT) per a la ratificació de convenis en matèria laboral. El líder de l’executiu va descartar sol·licitar ara per ara l’adhesió a aquest organisme atès que, segons va explicar, suposa una “càrrega de treball i financera” inassumible actualment per al Govern. Amb tot, Espot va reivindicar els avenços en matèria laboral realitzats en els darrers anys i va deixar la porta oberta a afrontar el debat de la conveniència de pertànyer a l’OIT per al futur.
Etiquetes
  • #4 Nooooo
    (19/11/21 14:35)

    A l'únic organisme que Andorra hauria de pertanyer és a l'ONU, que ens dona una certa ( no molt però millor que no ser-hi) seguretat. Els demés ni hi hauriem d'haver entrat i n'hauriem de fugir, costa masses diners i solament aporten obligacions que no podem assumir. I l'OIT, a més és un organ socialistoide que encara interessa menys.

    Respondre
  • #3 Prou organismes internacionals
    (19/11/21 14:31)

    A l'únic organisme que A

    Respondre
  • #2 No és cert
    (19/11/21 14:28)

    Al treball domèstic se li apliquen les mateixes normes que a qualsevol empleat...que no és poc. Així que regulat ho està.
    I si es diu que s'ha de dignificar, vol dir que ara no ho estan ?, com si una regulació més, fos un corol.lari de dignitat !

    Respondre
  • #1 John
    (08/10/21 10:15)

    Sr.Espot el seu reconeixement no serveix de res, busqui una solució, que per àixo cobra.

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts