RELACIONS INTERNACIONALS

Andorra i Hongria celebren el conveni per evitar la doble imposició

La trobada també ha servit per acordar futures accions entre els dos països, com fomentar l'intercanvi entre universitats

La ministra d'Afers Exteriors Maria Ubach i el seu homòleg hongarès Péter Szijjártó.SFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra d’Afers Exteriors Maria Ubach i el seu homòleg hongarès, el ministre Péter Szijjártó, han signat avui el conveni que finalitza amb les negociacions per eliminar la doble imposició. “És molt important per a mi haver haver signat aquest conveni bilateral sobre la no doble imposició. És molt rellevant per a la seguretat fiscal comptar amb la transparencia econòmica” ha assegurat Szijjártó “Sempre hem rebut el recolzament d’Andorra quant a les politiques minoritàries” ha afegit. L’any passat Andorra i Hongria van complir 25 anys de relacions diplomàtiques. Aquesta, doncs, és la segona vegada que el ministre hongarès Péter Szijjártó visita el Principat.

La ministra Ubach, per altra banda, ha celebrat la bona relació de cooperació entre Andorra i Hongria i ha constatat que era molt fluïda. A més, la ministra ha destacat que durant la trobada els dos dirigents han tractat temes de rellevància com la crisi climàtica, on han coincidit en abordar-la a nivell multilaterat. També han avançat que durant els propers anys s’impulsaran diverses accions econòmiques i es fomentaran l’intercanvi entre les universitats d’ambdos països.

tracking