La Batllia embarga els béns dels propietaris d'Assegurances Generals

La justícia amplia la fallida als titulars de la societat Amadeu Calvó Casal, Jaume Calvó Boronat i Núria Boronat Gomà

Assegurances Generals critica l'AFA per crear “alarmisme”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Batllia ha decidit ampliar la fallida d'Assegurances Generals als dirigents de la societatAmadeu Calvó Casal, Jaume Calvó Boronat i Núria Boronat Gomà a títol personal i "travar embargament sobre els béns i drets dels fallits", segons es publica en l'edició del BOPA d'avui. La mesura dictada per la batlle Nàdia Alis es comunica a les entitats bancàries i a les notàries perquè no autoritzin cap operació amb els béns embargats. Els afectats poden presentar un recurs contra aquesta resolució a la sala civil del Tribunal Superior.

L'ampliació de la fallida s'ha decidit per autes del 12 de juliol i del 27 de setembre i es fa en el marc de la causa que va comportar la fallida d'Assegurances Generals, SA i Carlemany, SA i la batlle nomenaadministradora judicial per a la família Calvó Boronat a la mateixa persona que va assumir la fallida de les seves societats.

La batlle ordena la publicació en el BOPA "per coneixement general" exposant que al cap de 30 dies hàbils des de la publicació "tots els creditors hauran d’haver lliurat els justificants dels crèdits a l’administrador judicial, a fi de que els verifiqui i n’efectuï la relació corresponent". I precisa que els administradors judicials hauran de dur a terme l’inventari corresponent de la fallida dels béns d'Amadeu Calvó Casal, Jaume Calvó Boronat i Núria Boronat Gomà.

tracking