cultura

L'Andart tanca la temporada amb 154.000 visitants durant la quarta edició

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Andart va donar per acabada la quarta edició de la biennal andorrana que, enguany, ha acollit una cinquantena d’obres i propostes artístiques d’arreu del món.

Des de l’organització van fer públic ahir el balanç, en què van registrar més de 150.000 visitants. Pere Moles, dissenyador, director d’art, comissari d’exposicions i artista visual, va voler celebrar les xifres, tot i ser inferiors a l’edició anterior, que s’expliquen, en part, per la celebració de la mostra a l’aire lliure, segons ha apuntat.

En aquesta edició, el fil conductor de l’Andart ha estat l’entorn postpandèmia i com ha afectat en la relació entre persones, sobretot en zones muntanyenques. La biennal ha donat molt pes a la figura de l’escriptor Henry Thoreau, que va deixar-ho tot per instal·lar-se en un bosc i que li va servir d’inspiració per narrar les seves vivències d’aquell aïllament voluntari.

Segons expliquen des de l’organització, l’Andart ha hagut d’afrontar moltes dificultats i ara és el moment de replantejar els objectius de la mostra per decidir cap on es vol encaminar. Comuniquen que encara no saben com serà la pròxima biennal. De fet, ni tan sols saben si existirà.

tracking