x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
cultura

Una temporada amb molt teatre andorrà

La capital amplia l’aforament al 100% i Sant Julià de Lòria opta per mantenir-lo al 70%
Presentació de la 59a Temporada de Teatre a l'auditori Claror de Sant Julià.

Presentació de la 59a Temporada de Teatre a l'auditori Claror de Sant Julià.

Presentació de la 59a Temporada de Teatre a l'auditori Claror de Sant Julià.

ana / A. s.
Actualitzada 05/10/2021 a les 12:07
La 59a Temporada de Teatre, que se celebra a Sant Julià de Lòria i Andorra la Vella, arrenca dissabte i s’allargarà fins al gener amb una programació molt andorrana. Sant Julià de Lòria aposta per produccions de la Jonca i de l’Escena Nacional d’Andorra (ENA), mentre que Andorra la Vella manté l’humor com a eix principal.

El festival s’iniciarà dissabte vinent a l’auditori Claror de Sant Julià de Lòria amb l’obra Arrels d’Arreu, una producció de la Jocand. La següent proposta a la parròquia laurediana serà l’obra de Jordi Pere Cerdà Quatre dones i el sol, dirigida per Roger Casamajor, en una producció de l’ENA. Hi haurà dues representacions, dijous 28 i divendres 29 d’octubre.

Enguany, Sant Julià de Lòria també inclou dues obres en francès, La nuit du cerf i Prise de terre. Finalment, es duran a terme les quatre representacions d’Els Pastorets.

Pel que fa a la capital, a banda del Festival de pallasses i del teatre infantil al Teatre Comunal, també han afegit dues obres d’humor, Jaleiu, de Guillem Albà i la Marabunta, i Concerto a Tempo d’Umore, d’Orthemis Nova Orquestra de Cambra de l’Empordà.

La Temporada també presenta novetats pel que fa als aforaments. A Sant Julià de Lòria s’ha optat per començar a poc a poc i mantenir-lo al 70%, tal com va exposar la cònsol menor, Mireia Codina. A la parròquia laurediana les obres se celebraran, principalment, a les 21 hores a l’auditori Claror. En canvi, Andorra la Vella aposta per ampliar l’aforament fins al cent per cent, tal com va detallar el conseller de Cultura i Promoció Turística, Miquel Canturri. “Volem apostar perquè es comenci a normalitzar l’aforament als teatres” i per accedir-hi s’haurà d’acreditar estar vacunat amb el certificat de vaccinació, presentar una prova PCR o una TMA recent, un test d’antígens o haver passat la malaltia. Canturri va comentar que a Andorra la Vella totes les representacions teatrals es duran a terme al Centre de Congressos a dos quarts de nou de la nit, que hi haurà un punt de control a l’entrada i que la mascareta també serà obligatòria durant tot l’espectacle.

PROGRAMACIÓ

Arrels d’arreu

La producció de la Jocand donarà el tret de sortida al festival el 9 d’octubre a Sant Julià de Lòria. Es tracta d’un espectacle en format documental que parla del “pont generacional entre els avis i els nets”, segons detalla Alfons Casal, director artística de l’ENA.


Quatre dones i el sol

La producció de l’ENA serà dirigida per Roger Casamajor i es representarà a la parròquia laurediana el 28 i 29 d’octubre. Casamajor ha avançat que mostrarà la lluita de quatre dones que viuen aïllades a la muntanya a la recerca de la llibertat, tant física com espiritual.

Jaleiu
Una obra d’humor de Guillem Albà i la Marabunta que es representarà a la capital l’11 de novembre.

Conceto a tempo d’umore
En aquesta obra, dotze músics barrejaran humor i música amb temes de famosos intèrprets de la música clàssica. A Andorra la Vella el 2 de novembre.
Etiquetes
  • #1 De peus a terra
    (06/10/21 14:11)

    Cal anar al teatre SÍ. Iiii lauredians: sense por. Mascareta això sí. Iiii no cal passar cap control...

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts