Montaner demana la nul·litat del pacte de socis entre Grifols i Govern

La consellera general no adscrita ha presentat un recurs administratiu a l'executiu

Carine Montaner en una sessió al Consell GeneralFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La consellera general no adscrita,CarineMontanerva entrar un recurs administratiu dirigit al gabinet jurídic de Govern el passat 30 de setembre on demanava l'anàlisi de la nul·litat del pacte de socis entre la farmacèutica Grifols iel Govern d'Andorra que va ser concordat i subscrit el 28 d'abril de 2021 per la instal·lació del laboratori a Ordino. En aquest sentit, sol·licita que el gabinetespronunci de forma neutral i en base de les lleis andorranes.

Així, Montanerdemana que s'analitzin diversos punts com per exemple "el no respecte de les lleis vigents en el moment de la firma del Pacte de socis" fent referència a la llei de laLOGTUi el Codi de l'Administració i també l'adequació d'aquestes en funció del contingut del pacte de socis signat. La consellera també considera que no s'ha respectat el Principi de legalitat i d'imperi de la Llei ni tampoc la Llei per l'ús de la llengua oficial de les institucionspel que fa al'apartat Acord estrictament confidencial iprivat, ja queuna part del mateix està redactada en anglès i no compta amb la traducció al català.

La líder d'Andorra Endavant planteja un total de nou punts que sol·licita tenir en compte a l'hora d'analitzar el document, entre ells dictamina que hi ha negligènciaquant al redactat perquè "el pacte conté múltiples errors i incorreccions" i també considera que es tracta d'una informacióincompletaper un projecte d'aquesta magnitud.

tracking