banca

Andbank llança un compte que suposa un estalvi en la factura de la llum

La seu central d'Andbank.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andbank va posar en marxa ahir la comercialització del Compte 1930, un compte corrent que commemora el 90è aniversari de l’entitat i que suposa per al titular un estalvi en la factura de la llum. En concret, implica un retorn d’entre el 10% i el 30% del rebut en comptes amb un import mínim de 10.000 euros.

Es tracta d’un nou producte dirigit a persones residents al Principat i que preveu la devolució de part de la factura emesa per qualsevol companyia elèctrica que operi al Principat. Aquest benefici associat al nou compte corrent estarà vigent fins al 31 de gener. L’estalvi és superior a mesura que l’import del compte corrent és major. Així, per a comptes amb imports mínims de 10.000 euros es retornarà el 10% del rebut de la llum, els clients amb més de 20.000 euros s’estalviaran el 20% i, finalment, els que disposin de més de 50.000 euros de saldo es beneficiaran d’un retorn del 30%.

La directora de Banca País d’Andbank, María Suárez, va destacar que “el llançament d’aquest producte ens remet al nostre inici, lligat al desenvolupament de subministrament elèctric d’Andorra”. Els inicis d’Andbank daten del 1930 i aquesta acció s’emmarca en la celebració dels 90 anys que ja va complir l’any passat. L’entitat va assenyalar que des dels inicis “ha estat al costat del creixement d’Andorra, donant suport al progrés del país”.

tracking