Expo 2020

Marc Galabert porta el model andorrà a Dubai

El secretari d'Estat de Diversificació Econòmica i Innovació s'ha reunit amb diversos mandataris internacionals

Marc Pons, en la conferència sobre el canvi climàtic a l'Expo2020SFGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pavelló d'Andorra a l'Expo 2020 de Dubai segueix la seva agenda internacional amb diverses trobades amb mandataris d'arreu del món.

L'última va ser la secretària general de la Francofonia, Louse Mushikiwabo, que va visitar el secretari d'Estat de Diversificació econòmica i Innovació, Marc Galabert. La reunió va estar enfocada a intercanviar opinions en matèria d'innovació per la recuperació econòmica postpandèmia.

D'altra banda, Galabert també ha mantingut trobades bilaterals amb representants d'altres països, com Sant Marino i Mònaco, amb qui s'ha tractat sobre l'Acord d'associació amb l'UE; Luxemburg, on s'han intercanviat punts de vista sobre l'estratègia d'innovació d'Andorra; Estonia, amb qui s'ha compartit el projecte de transformació digital del país; Canadà, per buscar sinèrgies en recerca i acords educatius; i finalment, Finàndia, per detallar els models d'innovació i educació.

Paral·lelament, aquest dilluns Marc Pons ha ofert una confe`rencia emmarcada en l'acte People for the Planet sobre canvi climàtic i biodiversitat. Pons ha destacat Andorra com a punta de llança en el desenvolupament de legislació i regulació en matèria de canvi climàtic i transformació energètica.

tracking