Salut detecta 25 positius des de divendres

Els afectats per la Covid augmenten fins als 105 casos actius

L'entrada de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell HospitalFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les dades de la pandèmia continuen pujant en el primer cap de setmana d'octubre amb 25 positius des de divendres que eleven a 15.267 el total d'afectats pel virus. Els casos actius augmenten a 105, tres més dels que hi havia a finals de la setmana passada, i les altes sumen 15.032 recuperats, dotze per sobre de l'últim balanç.

L'hospital torna a tenir una persona amb la Covid ingressada a planta. Pel que fa a les dades de vacunació, en total s'han administrat 104.664 vacunes, dividides en 53.858 primeres dosis, 50.550 segones i 256 terceres, les mateixes de l'actualització sanitària anterior perquè aquest cap de setmana no hi ha hagut administració de vaccins.

L'afectació en els centres escolars s'ha agreujat respecte al divendres ja que hi ha dues aules més en vigilància activa que sumen en total 11 grups amb casos positius el que obliga a tenir 4 classes amb la totalitat d'alumnes en aïllament i 7 aules amb part dels escolars confinats. Les classes en vigilància passiva baixen de 12 a 9, segons la informació de Govern.

tracking