x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Cultura

Andorra la Vella recupera el 100% d'aforament aquesta temporada

Sant Julià de Lòria manté al 70% d'espectadors
Imatge de la presentació de la 59a temporada de teatre

Imatge de la presentació de la 59a temporada de teatre

Imatge de la presentació de la 59a temporada de teatre

A. S.
Actualitzada 04/10/2021 a les 17:47
La 59a Temporada de Teatre conjnta entre Sant Julià de Lòria i Andorra la Vella ja ha aixecat el taló. La capital recupera el 100% d'aforament als seus dos espectacles al Centre de Congressos, i Sant Julià de Lòria de moment manté el 70%. Per entrar al recinte, caldrà presentar una prova PCR o TMA, un certificat de vaccinació, un test d'antígens o haver passat la malaltia.

Andorra la Vella centra la seva programació per aquesta temporada en l'humor amb l'obra 'Jaleiu' de Guillem Albà i la Marabunta, que es representarà el dijous 11 de novembre; i amb la proposta 'Concerto a Tempo d'Umore', d'Orthemis Nova Orquestra de Cambra de l'Empordà, una orquestra de 12 músics que barregen humor i música amb temes inconfusibles de música clàssica. A banda, també s'organitzarà el festival de Pallasses i del teatre infantil al Teatre Comunal, on tindran lloc totes aquestes representacions.

A Sant Julià de Lòria,  la temporada teatreal s'inicia amb 'Arrels d'Arreu', una producció de la JOCAND. La següent proposta és l'obra de Jordi Pere Cerdà, 'Quatre dones i el sol', que es representarà el dijous 28 i el divendres 29 d'octubre. Aprofitant el conveni entre la parròquia i l'ambaixada francesa, també s'ha programat dues obres en francés al llarg del novembre com són 'La nuit du cerf' i la proposta infantil 'Prise de terre'. Finalment, el desembre s'han preparat quatre representacions dels pastorets.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts