Bàsquet

Aixàs anuncia baixes a la plantilla del MoraBanc

El president del club es mostra decebut amb l'inici de l'equip

El Morabanc afronta a Burgos la primera revàlidaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs, ha anunciat aquest matí que hi haurà canvis a la plantilla després del mal inici de l'equip. "L'entrenador té molta feina per canviar coses, i el Francesc [Solana] i el club també tenim feina per donar-li les eines perquè pugui canviar-les i és el primer que farem", ha assegurat el màxim dirigent, que tot seguit ha afegit que "s'han de canviar coses perquè el que fem fins ara no ens serveix, i crec que hi ha jugadors que no estan al nivell que pensàvem que estarien". Aixàs ha destacat també que "ara mateix no hi ha ningú que se n'escapi, tenim la sensació de que tenim millor equip del que veiem, però estem veient que no ens serveix per competir ni per guanyar".

Qüestionat per la situació del tècnic Ibon Navarro, Aixàs s'ha mostrat contundent i ha assenyalat que "hem de ser honestos, és fàcil demanar el cap de l'entrenador, però si creiem que no té les eines necessàries, li hem de donar, i en això estem". Per últim, ha explicat que "fa mal, no tant pels resultats si no per la sensació que veiem de no poder competir. Pel tema dels resultats encara és d'hora, però ens hem de posar ja a arreglar les coses".

Poliesportiu al 80 per cent amb certificat COVID

L'aforament al Poliesportiu serà des d'aquest diumenge del 80 per cent, i per tots els majors de 16 anys hauran de presentar el certificat Covid de vacunació, una prova diagnòstica d'antígens de menys de 24 hores, PCR o TMA de menys de 72 hores, o el certificat d'haver passat la malaltia per poder entrar al pavelló. Aquest augment permetrà que tots els abonats del MoraBanc puguin entrar a la instal·lació i fer-ho des del seu seient, i per això hauran d'activar l'abonament al lloc web del club o a les oficines de l'entitat. A més, també es podrà entrar temporalment amb el carnet de la temporada 19-20 si s'està al corrent de pagament. A més, ja no serà obligatori l'ús de mascareta FFP2 (es podrà utilitzar qualsevol tipus), ni mantenir la distància de seguretat, ja que els abonats podran tornar a seure al seu seient. El preu de l'abonament serà el mateix de la temporada 19-20, menys la quota de soci i el preu de l'entrada contra el Madrid, que els aficionats ja van pagar.

El president del club Gorka Aixàs ha manifestat que "es evident que aquest augment de l'aforament ve en un bon moment i que necessitem a la nostra gent. Ara estem en una situació difícil i necessitem que la nostra gent estigui a prop i animi a l'equip perquè de les situacions complicades se surt estant tots junts, i amb el seu suport tot és més fàcil". A més, Aixàs també ha explicat que, tot i que el Govern permet tenir un aforament del cent per cent, el club ha optat pel 80 per cent per lleialtat a la Lliga ACB, ja que a Espanya els pavellons poden estar amb aquesta capacitat.

tracking