TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Detingut un home acusat d'assetjar a menors

El sospitós, no resident de 56 anys, va passar ahir a disposició judicial acusat de delcites de comportament sexual

Un vehicle de la policia.ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir ahir un home no resident de 56 anys com a presumpte autor d'un delicte de comportament sexual, segons han informat fonts del cos. Ahir mateix ja se'l va posar a disposició judicial perquè el batlle valori els fets i dicti sentència.

La policia va obrir la investigació arran de la denúncia d’una mare que ha va alertar que algú havia perseguit la filla a Santa Coloma.La dona va fer difusió mitjançant les seves xarxes socials del cas que va patir la menor aquesta setmana i que sembla que s'estaria donant aquests dies per Santa Coloma, a la parròquia d'Andorra la Vella. "Hi ha un home que es dedica a seguir a nens, de la seva boca diu que li agraden els nens i les nenes petites, de fet a la meva filla l'ha perseguit fins al portal i va intentar obrir-lo. També està a la sortida de l'Escola Andorrana de Santa Coloma i té una manera de parlar que no és molt adequada cap a menors", relata la dona. La mare afegeix que la policia ja està avisada.

tracking