'El Rubius' en un dels seus 'streamings'.TWITCH

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Rubius està de pega. A Espanya hi ha qui no li perdona el seu trasllat a Andorra i aprofita qualsevol ocasió per atacar la seva imatge. Aquest cop l’excusa és el volca de La Palma i una iniciativa que el popular youtuber va llançar a les xarxes amb l’objectiu d’ajudar els damnificats, encara que hi ha qui ho veu com una manera d’incrementar la seva influència i fama entre els més joves.

L’erupció del volcà és un drama per a moltes famílies de l’illa, que han perdut feina i propietats. Ibai Llanos ho havia fet abans. I El Rubius va tenir la mateixa idea, recaptar fons amb un directe. “Ajudarem la Palma! Totes les subscripcions, bits i anuncis aniran destinats a això”, va escriure a Twitter minuts abans de començar l’streaming.

Les primeres reaccions van ser immediates. Li van recordar: “Saps com s’ajuda Espanya? Pagant impostos.” Va rebre milers de crítiques que feien èmfasi que està tributant a Andorra. Altres el van comparar amb el propietari de l’imperi Inditex, Amancio Ortega, conegut per les donacions altruistes i criticat per aquells que li retreuen la poca implicació amb la fiscalitat.

Al youtuber li van començar a ploure els missatges d’agraïment, i la prova és que el seu directe va tenir més d’1,2 milions de visualitzacions totals i va tenir 2.055 subscripcions. Per cadascuna, El Rubius va donar quatre euros, de manera que el total va ser de 8.220 euros, encara que això només va ser de les subscripcions, a part hi havia els bits i allò recaptat amb els anuncis.

tracking