La Batllia desestima la demanda del Sipaag sobre els assessors de Govern

L'òrgan argumenta que els fets havien prescrit en el moment en què el sindicat va iniciar la demanda

La Batllia va reclamar 70.000 euros per còpies de sumari BPAFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Batllia ha desestimat la demanda presentada pelSindicat de Personal Adscrit a l’Administració General(Sipaag), on denunciava que assessors de l'anterior legislatura van exercir càrrecs de direcció i de coordinació, cobrint llocs de treball no previstos legalment per a aquest tipus de treballadors. En la sentència, el Tribunal de Batlles argumenta que en el moment en què el Sipaag va iniciar la demanda, els fets havien prescrit.

En concret, el sindicat va interposar una demanda en què sol·licitava que el personal de relació especial contractat dugués a terme únicament les tasques per les quals se l'havia contractat, que en aquest cas eren labors d'assessorament o assistència a algun alt càrrec del Govern. En aquest sentit, reclamava que es deixés sense efecte els nomenaments de personal especial com a coordinadors o membres d'òrgans col·legiats o qualsevol altra funció no prevista legalment per aquests treballadors. També demanava que s'ordenés al Govern publicar al BOPA totes les contractacions de personal de relació especial.

El Sipaag ha comunicat que, "malgrat tenir arguments de pes" ha decidit no recórrer la sentència perquè "la immensa majoria de les causes judicials contra el Govern es perden".

tracking