x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
INFRAESTRUCTURES

Només Air Nostrum presenta oferta per fer vols la Seu-Madrid

Gallardo anuncia que començarà el període per analitzar la proposta i validar la documentació per l'adjudicació definitiva
Jordi Gallardo aquest matí al Comú d'Escaldes-Engordany

Jordi Gallardo al Comú Escaldes

Jordi Gallardo aquest matí al Comú d'Escaldes-Engordany

Fernando Galindo
Actualitzada 30/09/2021 a les 18:33
El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo ha avançat a Andorra Televisió que només l'operador aeri Air Nostrum ha presentat la seva oferta per l’explotació de la línia aèria regular que haurà de cobrir el trajecte entre l’aeroport d’Andorra-la Seu d’Urgell i el de Madrid, després que amb la convocatòria del concurs es portessin a terme converses amb les diferents compa­nyies interessades. Gallardo també ha anunciat que el vol inaugural d'aquesta ruta comercial serà possiblement el pròxim 17 de desembre i que el control de passaports no serà necessari en vols de l'Espai Schengen. El ministre ha afegit que "estem convençuts que l'aeroport, més enllà dels vols turístics, té recorregut per a vols de negocis que es podrien fer entre setmana".

El titular de Presidència, Economia i Empresa ha dit que ara començarà el període per analitzar la proposta i validar la documentació per l'adjudicació definitiva. D'altra banda ha puntualitzat que es tracta d'una empresa que "pot aterrar en aquest tipus d'aeroport" i que "si aconseguim consolidar les connexions amb Madrid, s'obrirà la porta perquè altres operadors s'hi puguin interessar". 
Etiquetes
9
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts