Cultura

La clown Gardi Hutter participarà al Festival de pallasses

La directora, Pepa Plana, considera que és una edició amb grans referents del sector

Miquel Canturri i Jan Cartes durant la presentació.COMÚ / TONY LARA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“No és un festival de gent que es comença a posar el nas de pallassa. És un festival de senyores que fa anys que volem”, assegura entre riallades la reconeguda pallassa Pepa Plana. Ahir el Centre de Congressos va acollir la presentació de la 20a edició del Festival internacional de pallasses, que tindrà lloc del 14 al 16 d’octubre i que, segons Plana, la directora artística del festival, comptarà amb actrius de renom. “És una edició molt especial perquè comptarem amb la clown Gardi Hutter”, anuncia Plana fent referència a la cap de cartell d’enguany, coneguda internacionalment. “Per a nosaltres és un motor extra per al festival. Ens fa moltíssima il·lusió”, afegeix.

El festival, que torna després d’un any d’absència a causa de la pandèmia, comptarà amb tres muntatges de tarda al Teatre Comunal i dos de nocturns a la sala d’actes de la Llacuna, que seran de caràcter més reduït. En aquest sentit, l’espectacle Sex no sex, de Virginia Imaz, obrirà el festival dijous amb un xou en clau d’humor que tractarà tot allò relacionat amb el sexe i que l’artista defineix com “l’assignatura pendent del plaer”.

La segona jornada estarà marcada per Clara de Ruste, que presentarà un espectacle molt personal titulat Clareva. Finalment, dissabte vinent serà el torn de Si tu te’n vas, la funció en la qual participarà Pepa Plana juntament amb Noël Olivé i Lola González. Cristina Solé, artista procedent del món de l’espectacle, clourà el festival amb Wet Floor.

El conseller de Cultura i Promoció turística, Miquel Canturri, va remarcar l’aposta clara del comú per aquest certamen, singular i diferent, que es va recuperar l’any 2018 després d’un parèntesi de gairebé una dècada.

tracking