Fiscalitat

El ministre de Finances, Eric Jover, es reuneix amb el secretari general de l'OCDE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre de Finances i portaveu, Eric Jover –juntament amb el secretari d’Estat d’Afers Financers Internacionals, Marc Ballestà–, va mantenir ahir una reunió amb el secretari general de l’Organització de Cooperació i Desenvolupament Econòmic (OCDE), Mathias Cormann. La trobada, que es va celebrat a la seu d’aquest organisme a París, és la primera que Jover té amb Cormann des que va ser nomenat màxim responsable de l’OCDE el juny del 2021.

L’ambaixadora d’Andorra a França, Eva Descarrega, també va assistir a la reunió. Jover va compartir amb el secretari general la voluntat del Govern de continuar treballant en el marc inclusiu de l’OCDE per garantir l’homologació del sistema fiscal andorrà mantenint la seva competitivitat.

Així mateix, Eric Jover va dipositar a la seu de l’OCDE l’instrument de ratificació del conveni multilateral per a l’aplicació de les mesures relatives als convenis fiscals per prevenir l’erosió de la base imposable i el trasllat de beneficis (MLI), ratificat al juny pel Consell General, i el va compartir amb el seu secretari general. Andorra actualment té vuit convenis ratificats, més un que està treballant per eixamplar més aquesta xarxa.

tracking