CULTURA

Gallardo participa a la Design Week Marbella

El ministre assistirà avui a una taula rodona sobre teletreball

Gallardo a l'acte inaugural de la Design Week Marbella.DWM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, va assistir ahir a l'acte inaugural de la primera edició de la Design Week Marbella, una fira internacional d'interiorisme, arquitectura, art i decoració, que té com a país convidat Andorra.

Avui està previst que el ministre participi en la taula rodona "Teletrabajo y nativos digitales: el hogar como destino de trabajo",juntament amb dos membres de l’empresa Élite Experience i la directora de turisme de Marbella, Laura de Arce.“Parlarem de les ofertes d’oci d’Andorra, de l’ecologia, de la qualitat de vida... És un país molt atractiu no només per viatjar-hi sinó per viure-hi i a l’organització li ha semblat que era molt interessant comptar amb el seu punt de vista” detallava un dels membres de Sheridan Comunicación, empresa encarregada de la comunicació de l'esdeveniment. Per altra banda, el ministre Gallardo també participarà el mateix dimarts en una visita en què també hi haurà membres de la revista Interiores i la revista Instyle.

En l'acte de presentació, a banda de Gallardo hi van assistir també la delegada de territorial de Treball i Transformació Econòmica de la Junta d'Andalusia a Màlaga, Gonzalo Lamas Alonso, secretari general provincial de Treball i Transformació Econòmica de la Junta d'Andalusia a Màlaga, Miguel Luna, director del Palau de Fires, Congressos i Exposicions de Marbella, a més de patrocinadors, membres del jurat i altres convidats.

tracking