Balanç setmanal de la policia

Detingut un home de 41 anys per agredir la mare

Un resident de 37 anys que va colpejar l’exparella, arrestat per violència domèstica

Un vehicle de la policia.ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir la setmana passada dos homes com a presumptes autors de delictes contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic, segons mostra el balanç policial que el cos va publicar ahir. El primer cas es va donar la nit de dilluns passat, a Canillo, quan un home resident de 41 anys va empènyer la seva mare enmig d’una discussió. La dona, que va perdre l’equilibri i va picar amb el cap contra el marc d’una porta, va patir una ferida oberta que va requerir diversos punts de sutura. El segon cas va passar el matí de dimecres passat a Andorra la Vella, quan un home resident de 37 anys va ser detingut per agredir l’expa­rella.

Dimarts de la setmana passada, la policia també va arrestar a Escaldes-Engordany un noi resident de 24 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la llibertat sexual.

Durant la darrera setmana, la policia també va realitzar nou detencions de conductors per presumptes delictes contra la seguretat en el trànsit, la majoria dels quals per superar la taxa límit d’alcohol en sang, però també per conduir sota els efectes de les drogues, per negar-se a sotmetre’s a la prova salival de tòxics o per conduir amb el permís de circulació suspès.

Així mateix, el cos va controlar dos homes, un resident de 29 anys i un no resident de 24, per delictes contra la salut pública.

La policia va dur a terme tres detencions més per altres delictes, de les quals destaca la de dos homes residents de 22 i 43 anys com a presumptes autors d’un delicte contra la integritat física i moral, el primer també per un contra la llibertat i l’honor.

tracking