Finances

Andbank comercialitzarà a Andorra el fons Everwood V

La cartera inverteix en la construcció de plantes fotovoltaiques

La seu d'Andbank al Principat.ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andbank ha signat un conveni de distribució amb Everwood Capital per comercialitzar des d’Andorra el fons Everwood V, que inverteix en la construcció de projectes fotovoltaics sense subsidi al sud d’Europa. Després de l’èxit aconseguit amb els fons anteriors de la gestora, que van obtenir rendibilitats anuals netes d’entre un 17,8% i un 33,1%, Andbank dona l’oportunitat d’invertir en el vehicle de manera preferent als seus clients de banca privada. El fons Everwood V té el focus en projectes al mercat –sense risc regulador i sense subvencions– a la península Ibèrica i Itàlia, i se centra a invertir en la construcció d’un porfolio diversificat de plantes fotovoltaiques. Aquest fons pretén oferir a l’inversor un accés directe a actius renovables en un moment en el qual els mercats s’estan alineant cap a la indústria energètica renovable.

Segons Paras Bhagtani, director de productes d’Andbank, “tant governs com empreses s’estan alineant per lluitar contra el canvi climàtic. A Andbank també en volem formar part i creiem que aquest sector suposa una gran oportunitat d’inversió i diversificació pels nostres clients”.

Un cop feta la inversió, l’equip gestor d’Everwood Capital s’encarrega de la gestió activa de tota la cadena de valor de cadascun dels projectes: desenvolupament, construcció, finançament, cobertura de preus de mercat mitjançant PPA, optimització d’ingressos, OPEX i impostos.

tracking