x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Accident a la C-14 amb un vehicle andorrà

Dos ocupants de l’altre vehicle, amb matrícula espanyola, van ser traslladats a l’hospital
El tram de la C-14 entre Ponts i Bassella és un dels més perillosos de la xarxa viària catalana.

El tram de la C-14 entre Ponts i Bassella és un dels més perillosos de la xarxa viària catalana.

El tram de la C-14 entre Ponts i Bassella és un dels més perillosos de la xarxa viària catalana.

ARXIU
Actualitzada 27/09/2021 a les 12:16
Dos turismes, un dels quals amb matrícula andorrana, van topar ahir a les 17.25 hores al punt quilomètric 124 de la C-14, a l’altura del restaurant Can Valls. L’accident va passar quan el vehicle amb matrícula espanyola va incorporar-se a la carretera en direcció a Ponts i el vehicle andorrà, que tornava al Principat, no va poder esquivar-lo i va xocar-hi. En el cotxe andorrà viatjava una parella, que va patir ferides lleus. Dos ocupants del vehicle espanyol van haver de ser traslladats, per ferides de diversa consideració, a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Fins al lloc dels fets van traslladar-se dues ambulàncies, sis patrulles dels mossos d’esquadra, quatre dotacions dels bombers i un helicòpter del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), que finalment no va haver d’intervenir. L’accident va generar retencions d’entre tres i quatre quilòmetres en tots dos sentits de la marxa.

El Servei Català de Trànsit va informar ahir a la tarda que es va donar pas alternatiu als vehicles a Vilanova de l’Aguda arran de l’accident. Trànsit també va avisar que també es van generar dos quilòmetres de cues a Ponts en direcció a Tàrrega.

El tram de la C-14 entre Ponts i Bassella és considerat pel Servei Català de Trànsit d’alta sinistralitat. Segons el mapa de risc de la xarxa viària catalana del 2019, aquest tram de la C-14 és el cinquè del territori veí pel que fa a perillositat, amb una mitjana de 3,7 accidents mortals o greus cada any. Una de les últimes topades fatals en aquesta zona va tenir lloc a finals de juny, quan dos conductors, un dels quals resident a Andorra, van morir en un xoc a l’altura de Bassella.
Veure’n més
12
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts