Calvó i Vilarrubla reben els joves que participaran a la trobada internacional pel clima

Els andorrans Pol Cerdà i Anouk Portet han pogut explicar l’agenda prevista així com les diverses activitats en les quals participaran

Rebuda de les ministres Sílvia Calvó i Ester Vilarrubla als joves representants de la PreCOP26SFGA/CEsteve

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat,SilviaCalvó, i la ministra d'Educació iEnsenyament Superior, EsterVilarrubla, han rebut aquest matí als dos joves andorrans que participaranen latrobada internacional 'Youth4Climate:DrivingAmbition' en el marc dels actes previs a laPreCOP26que se celebrarà a Itàlia del 28 al 30 de setembre, segons informa l'executiu en un comunicat.

Els joves Pol Cerdà iAnoukPortet han pogut explicar l'agenda prevista així com les diverses activitats en les quals participaran en la seva estada a Itàlia davant la presència de les ministres i del secretari d'Estat de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marc Rossell, i del director de l'Oficina de l'Energia i del Canvi Climàtic, Carles Miquel. Durant la seva estada els andorrans delegats tindran l'oportunitat per presentar idees i propostes concretes sobre alguns dels temes més urgents en l'agenda climàtica.

En aquest intercanvi, segons Govern,Calvóha entregat als joves el relat internacional de l'acció climàtica que està duent a terme l'executiu per passos en contra del canvi climàtic i en favor de la transició energètica. En el document, es recullen les accions previstes per encara el país cap a la neutralitatcarboniel 2050a través de mesures fiscals sense deixar de banda la transició social.

tracking