ESPOSICIÓ UNIVERSAL 2020

Missió empresarial a Dubai per buscar oportunitats de negoci

Andorra Business i la Cambra de Comerç dissenyaran plans per ajudar les empreses a projectar-se internacionalment

Andorra Business i la Cambra de Comerç organitzen una missió empresarial a Dubai coincidint amb l'Exposició Universal

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra Business i la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra, amb la col·laboració de la ConfederacióEmpresarial Andorrana i l’Empresa Familiar Andorrana, han organitzat una missió empresarial a Dubai del 25 al 29 de gener, coincidint i aprofitant la participació d’Andorra a l’Exposició Universal 2020 que té lloc a Dubai.

L'objectiu és dotar als participants d'eines per analitzar les oportunitats d’inversió, tendències econòmiques i factors competitius de Dubai. També vol que les empreses comparteixin experiències i ajudar a la internacionalització de les entitats andorranes, així com projectar Andorra i el seu entorn econòmic i social.

La directora d’Andorra Business, Judit Hidalgo, ha explicat que “la missió serà multisectorial i s’estudiarà per a cada empresa quines són les oportunitats de negoci que millor s’adapten a la seva activitat” i ha destacat que “tindrà lloc en un escenari i en un moment immillorable per fer nous contactes empresarials”.

Per la seva banda, la directora de la Cambra, Pilar Escaler, ha assenyalat que amb la missió a Dubai han “organitzat un programa específic que consistirà en l’organització d’una agenda individualitzada de contactes empresarials que fomenti l’intercanvi d’experiències i el networking professional per a les empreses participants".

tracking