Detingut per enviar fotos dels genitals a una menor

Un guarda de seguretat privat es va obsessionar amb la noia

Dos agents del cos de policia patrullant.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un vigilant de seguretat va ser detingut dimarts al matí per la policia acusat d’enviar fotos a una menor en què mostrava els genitals. L’uniformat d’una empresa privada, de 24 anys, s’havia obsessionat amb la menor i va decidir enviar-li fotografies explicites de les parts intimes.

Fonts properes al cas van explicar ahir que s’havia obert una investigació i es va decidir actuar per un delicte contra la llibertat sexual, amb l’agreujant que en aquest cas es tracta d’una menor. Tot i que el guarda de seguretat va cessar amb l’enviament de les imatges –se suposa que ja per por a les conseqüències, ja que no va aconseguir el propòsit de rebre una resposta positiva de la menor–, els investigadors van procedir a la detenció.

El cas està judicialitzat, encara que l’home va recuperar ahir la llibertat. A les fotos, segons les mateixes fonts, es podia observar amb claredat l’uniforme de treball i identificar el nom de l’empresa de la qual ja és extreballador, ja que ha estat acomiadat després que els caps s’assabentessin dels fets.

Des del cos de la policia es va confirmar la detenció sense voler donar més detalls, tampoc l’edat de la menor.

L’home va passar dimarts passat a disposició judicial, hores després de la detenció. El fet que el cas s’hagués judicialitzat va impedir a la policia facilitar informació sobre el detingut i detalls sobre la seva manera d’actuar.

tracking