NOVA YORK

Ubach es reuneix amb l'alt càrrec de l'ONU, Abdulla Shahid

Han parlat de la lluita contra el canvi climàtic, la igualtat de gènere, la promoció de la joventut i la pandèmia

Maria Ubach i Abdulla Shahid reunits.Govern

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, es va reunir ahir ambpresident de la 76a sessió de l’Assemblea General de les

Nacions Unides, Abdulla Shahid, amb qui va parlarde la lluita contra el canvi climàtic, la igualtat de gènere, la promoció de la joventut i la recuperació de la pandèmia del coronavirus.

Ubach també s'ha reunit avui ambel ministre d’Afers Exteriors d’Hondures, Lisandro Rosales. Durant la trobada, ambdós ministres han celebrat el 25è aniversari de l’establiment de relacions diplomàtiques entre Andorra i Hondures.

Rosales ha felicitat Andorra per l’organització de la XXVII Cimera

Iberoamericana de Caps d’Estat i de Govern, que es va celebrar a Soldeu el mes d’abril d’enguany. El ministre hondureny també s’ha interessat per l’estat de les negociacions de l’Acord d’associació d’Andorra amb la Unió Europea.

La segona reunió que ha mantingut avui Ubach ha estatamb l’enviada especial del secretari general de l’ONU per la temàtica d’infants i conflictes armats, Virginia Gamba. En la trobada, que s’ha celebrat telemàticament, Gamba ha agraït el suport d’Andorra a l’oficina que ella mateixa presideix. Alhora, la reunió ha servit per conèixer l’estat de les accions de l’oficina de Virginia Gamba, especialment, en el marc de la pandèmia.

tracking