RELACIONS INSTITUCIONALS

Ubach es reuneix amb alts representants d'altres països

La ministra ha participat en l’obertura del Debat General de la 76a sessió de l’Assemblea General de les Nacions Unides

Maria Ubach a l'obertura del Debat General de l'Assemblea de les Nacions UnidesGovern

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, ha participat aquest dimarts a la tarda –hora local– en l’obertura del Debat General de la 76a sessió de l’AssembleaGeneral de les Nacions Unides, que se celebra al llarg d’aquesta setmana a NovaYork.

En el marc de l’Assemblea General de les Nacions Unides, Ubach s'ha reunit amb laministra d’Afers Exteriors de Colòmbia, Marta Lucía Ramírez. Ambdues han compartit qüestions estratègiques i d’interès comú per aAndorra i Colòmbia, com és la lluita contra el canvi climàtic, i també han compartit l’interès mutu per potenciar la cooperació econòmica ja existent entre els dos països.

Ubach també ha celebrat una reunió bilateral amb el ministre de Relacions Exteriors de la República de Guatemala, Pedro Brolo, en quèhan compartit la importància d’impulsar la cooperació entre ambdós països en matèria de turisme i de medi ambient, així com reforçar la cooperació al desenvolupament. A més, els ministres han coincidit en la necessitat d’explorar possibles vies de mobilitat entre els dos països per a joves andorrans i guatemalencs.

La darrera trobada que ha mantingut la Ubach ha estat amb el ministre de Relacions Exteriors de Bolívia, Rogelio Mayta, i ha servit per ratificar la voluntat conjunta de continuar desenvolupant les relacions existents entre els dos països en àmbits com el jurídic, amb la propera signatura d’un memoràndum d’entesa, o el mediambiental.

tracking