x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Pandèmia mundial

Quatre aules confinades, tres més de manera parcial i sis nous positius

Un home de 90 anys, ingressat el cap de setmana a l’hospital, ja té l’alta mèdica
Quatre aules confinades, tres més de manera parcial i sis nous positius

Quatre aules confinades, tres més de manera parcial i sis nous positius

Quatre aules confinades, tres més de manera parcial i sis nous positius

Fernando Galindo
Actualitzada 21/09/2021 a les 12:03
La pandèmia de coronavirus ha deixat sis contagiats més des de divendres i més afectació escolar amb quatre aules totalment confinades i tres amb part dels alumnes aïllats a domicili. Segons va informar ahir el ministeri de Salut mitjançant un comunicat, ahir també hi havia una altra classe en vigilància passiva.

Després de diversos dies sense cap persona ingressada per Covid-19 a planta o a la unitat de cures intensives de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, aquesta tendència es va trencar el cap de setmana passat. La infecció pel virus va provocar l’ingrés al centre hospitalari durant el cap de setmana d’un home de noranta anys. El padrí, però, va ser donat d’alta ahir al matí i l’hospital Nostra Senyora de Meritxell torna a estar sense pacients afectats per la Covid-19.

La pandèmia, des que es va iniciar el març de l’any passat, ha afectat ja 15.140 persones, de les quals 61 són casos actius, vuit més que les que hi havia divendres passat, i hi ha hagut la mateixa xifra d’altes fins a sumar 14.949 recuperats. Les defuncions es mantenen en 130.

França i el 'green pass'
El primer ministre francès, Jean Castex, treballa en una prolongació de la data en què es mantindrà l’obligatorietat de presentar el passaport sanitari per dur a terme diverses activitats al país, com anar a restaurants o museus i fer ús del transport públic de llarg recorregut. El termini acabava el 15 de novembre i Castex vol presentar al consell de ministres una pròrroga de la mesura.

 
PRIMERES, SEGONES I TERCERES DOSIS
Salut va administrar ahir primeres dosis a menors d’entre 12 i 15 anys, segones a la població en general i terceres a immunodeprimits. Ja s’han administrat 103.022 vacunes (53.050 primeres dosis, 49.875 segones i 97 terceres).
  • #6 Pepe
    (21/09/21 16:13)

    Y si dentro de unas décadas se descubre q todo es una manipulación y una exageración por motivaciones políticas? ¿Q pensaréis? Ah, q para eso ya está el miniver de Winston.....perdón....

    Respondre
  • #5 Pepe
    (21/09/21 16:11)

    Para q dejáis poner comentarios si todo lo critico con esta historia lo censurais por sistema si no se adecúa a lo dicho por el q manda?

    Respondre
  • #4 Pepe
    (21/09/21 16:10)

    Si, el virus es peligroso, la tierra es el centro del universo y los políticos y sus jefes, no quieren mi dinero y trabajan por mi bienestar.....Y el q no se lo crea, q reviente. Así q me toca reventar o luchar.

    Respondre
  • #3 Joan
    (21/09/21 13:08)

  • #2 Sara
    (21/09/21 12:56)

    El que és de calaix és que oer no confinar classes senceres s hauria de haver fet les proves abans de començar el curs.

    Respondre
  • #1 jukia
    (21/09/21 09:02)

    hola

    Respondre
6
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts