TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

SEGURETAT

La policia deté 12 persones per conduir sota els efectes de l'alcohol i les drogues

Control policial a la xarxa viària.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 12 persones van ser detingudes la setmana passada per conduir amb taxes d’alcohol superiors als límits permesos i també per donar positiu en el control salival de tòxics. Les detencions es van donar per delictes contra la seguretat en el trànsit i entre el perfil de les persones que cometen les infraccions destaquen els homes residents d’entre els 21 i els 54 anys. Gran part dels controls van tenir lloc de matinada i destaquen els elevats índexs d’alcohol en sang amb què circulaven els infractors. Així, divendres passat la policia va detenir després d’una parada rutinària a les 02.52 hores un resident de 28 anys, amb una taxa de 2,14 grams per litre. A més d’aquests conductors, dues persones residents van donar positiu en el control de tòxics salival, encara que la policia va registrar una detenció més per tòxics. Es tracta d’un resident de 29 anys a qui es va detenir i comissar 2,3 grams de cocaïna.

La setmana passada també es va detenir dimecres a les 09.40 hores a la parròquia de Canillo un home resident de 40 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la llibertat sexual. D’altra banda, diumenge passat a les 22.06 hores a Encamp una dona resident de 33 anys va ser detinguda com a presumpta autora d’un delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic.

tracking