DEMANDA D'INFORMACIÓ

López sol·licita el pla de negoci del llançament de l'aeroport

Miró i Padreny han presentat dues esmenes al Projecte de llei de les taxes d’intercanvi aplicades a les operacions amb targeta

El president del grup socialdemòcrata, Pere LópezFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López, ha sol·licitat conèixer les darreres informacions en relació a l’aeroport d’Andorra-La Seu.

Concretament, López vol conèixer el pla de negoci del llançament de noves rutes des d’aquesta infraestructura per al 2022, segons el concurs que l’executiu va convocar el passat 9 de setembre, i tota la informació rellevant per a la posada en marxa dels vols i les rutes des de l’aeroport.

Taxes de targetes electròniques

Els consellers generals, Joaquim Miró i Roger Padreny, han presentat dues esmenes al projecte de llei de les taxes d’intercanvi aplicades a les operacions amb targeta. En aquest sentit, els socialdemòcrates proposen afegir i precisar que l’objecte de la llei implica qualsevol instrument de pagament i fer una petita precisió de redactat a l’apartat 3 de l’article 2 perquè estigui en consonància amb allò que estableix el Reglament UE 2015/751 del Parlament Europeu i del Consell de 29 d'abril de 2015, en el qual es basa la llei.

tracking