Es talla part del rec del Solà per un despreniment de roques

Les pedres van caure uns 200 metres, des d’una via d’escalada a Santa Coloma

Punt on es va produir el despreniment.FIRMA FOTÒGRAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Protecció civil es desplaçarà a la zona de Santa Coloma on es va produir ahir un despreniment de roques per investigar les causes de l’incident i saber si es tracta d’un fet aïllat o no, segons va informar el cos de bombers. En principi, farà un vol a la zona per avaluar-la i, segurament, comptarà amb la presència d’un geòleg per estudiar el fenomen.

Les roques van caure ahir a les 12.39 del migdia a Santa Coloma i, malgrat que encara cal realitzar els estudis pertinents, no es descarta que la causa sigui l’erosió de la muntanya. Les pedres es van precipitar d’una via d’escalada, a 200 metres d’altura, fins a un camp de tabac ubicat a la falda de la muntanya. Malgrat que no eren pedres grans, el desnivell hauria pogut provocar que fessin “molt mal si haguessin atrapat alguna persona”, van declarar des del cos.

Els bombers van rebre l’avís de l’incident i es van desplaçar immediatament a la zona per assegurar-se que no hi havia cap persona ferida i controlar el tram. Es va tractar d’una actuació de “prevenció”, segons van informar, en què van tallar la continuació del camí del Rec del Solà que va des de la zona del cementiri de Santa Coloma fins a l’entrada a Ciutat de Valls.

Aturada del partit

En aquell moment del migdia, la Unió Esportiva Santa Coloma i el Futbol Club Santa Coloma estaven disputant un partit als camps de la Borda Mateu, ubicat a prop de la zona dels fets. Aquest esdeveniment va provocar que el partit s'aturés durant uns instants

tracking