TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

jornades europees del patrimoni

Els aparadors comercials llueixen objectes del passat

Riva i Majoral observant l'aparador de Ca l'Isidre.SFGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’aparador del comerç lauredià Ca l’Isidre exposa peces de terrissa de l'antic terrissaire de la parròquia. L’establiment és un dels 120 que arreu de les set parròquies participa en la iniciativa Un patrimoni per a tots, en el marc de les Jornades europees del patrimoni. Els comerços exposaran 350 objectes antics –ràdios, màquines de cosir o càmeres de fotografiar de més de 50 anys– que la ciutadania ha cedit perquè es mostrin fins al 26 de setembre.

La ministra de Cultura, Sílvia Riva, que va visitar Ca l’Isidre amb el cònsol major de la parròquia, Josep Majoral, va celebrar la implicació ciutadana, “que permet donar visibilitat i sensibilitzar el conjunt de la població sobre el patrimoni del país perquè se’l senti seu, el cuidi i el promocioni”. La ministra també va destacar que les jornades són una oportunitat única per “redescobrir el comerç del país”.

Paral·lelament, se celebraran més activitats durant la setmana, com ara una exposició a la Casa de la Muntanya d’Ordino.

tracking