TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Detingut un conductor que circulava ebri després de patir un accident

La seu central de la policia.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home no resident de 50 anys que conduïa un vehicle amb matrícula portuguesa va ser detingut ahir a la tarda després de provocar un accident a l’avinguda de les Escoles d’Escaldes-Engordany. Els fets van succeir pels volts de dos quarts de cinc de la tarda quan el turisme del detingut va impactar per abast contra el cotxe que conduïa una noia resident de 21 anys. Tots dos vehicles eren de la marca BMW, el de la jove matriculat al Principat. La conductora va resultar ferida i va ser traslladada a l'hospital. El cap de guàrdia va informar que no presentava ferides de gravetat i que se li donaria l’alta.

Els agents desplaçats al lloc de l’accident van practicar la prova d’alcoholèmia al conductor, que va donar un resultat de 1,80 grams d'alcohol per litre de sang. Una taxa que gairebé quadriplica la màxima permesa. Va ser detingut i traslladat a dependències policials a l’espera de passar a disposició judicial.

tracking