TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Assalt a una joieria

Els lladres d'una joieria de Terrassa fugen amb un vehicle andorrà

Els delinqüents van utilitzar un totterreny sostret per escapolir-se del lloc dels fets

Vehicles usats pels assaltants.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els autors d’un espectacular robatori a una joieria del centre de Terrassa ahir al matí van fugir del lloc dels fets en un totterreny amb matrícula d’Andorra que hauria estat robat prèviament. Segons recollien mitjans catalans era un Range Rover negre d’alta gamma que van acabar abandonant després, un cop s’havien allunyat de la zona del robatori.

De fet, l’assalt a la joieria Ponsa s’havia fet per allunatge però encastant un altre vehicle, també un totterreny model Discovery, contra l’aparador del local. Els fets van succeir a les sis del matí a l’establiment del carrer de la Font Vella, en ple nucli antic de la localitat. L’impacte del cotxe contra el local va despertar veïns de la zona, que van alertar la policia municipal. Segons la informació dels mitjans locals, un resident fins i tot va llançar un radiador a sobre del vehicle en el moment que els autors del robatori pretenien fugir per intentar aturar-los. Segons els testimonis, els lladres eren quatre i per la manera de procedir semblaven professionals que havien planificat l’atac a l’establiment al detall. El grup va aconseguit escapolir-se amb el cotxe andorrà mentre que el Discovery que havien encastat al local va quedar abandonat allà. Després també es van desfer del cotxe andorrà. El valor de la mercaderia robada no ha transcendit.

EL COTXE ANDORRÀ

La policia andorrana no havia rebut ahir cap notificació dels fets per part de la policia local de Terrassa o dels mossos d’esquadra. No els constava tampoc cap denúncia per robatori d’un vehicle d’aquestes característiques, per la qual cosa el que es pensa és que el furt es va produir a Catalunya i que el propietari ha fet la preceptiva denúncia allà.

tracking