en desacord amb el resultat del psicotècnic

El Superior rebutja el recurs d'un mestre contra un concurs

El docent reclamava 100.000 euros al Govern per danys morals

L'edifici de la seu de la Justícia.F. GALINDO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Tribunal Superior ha avalat la decisió de la Batllia i rebutja el recurs d’un docent contra el resultat que va obtenir a la prova psicotècnica d’un concurs per obtenir una plaça fixa a Educació. El mestre, que ha protagonitzat d’altres litigis amb l’administració, reclamava que la prova havia de declarar-se nul·la i que el Govern l’indemnitzés amb 100.000 euros per danys morals i en concepte d’oportunitat perduda.

El Superior ha rebutjat les pretensions del denunciat per la incongruència que suposa que demanés una cosa al recurs que va interposar a la via administrativa i que hagi modificat les pretensions a la via judicial, que és el mateix motiu que va dur la Batllia a refusar-lo. La sentència apunta que mentre que a la via administrativa el recurrent pretenia que es repetís la prova i per tant el procés selectiu per tenir l’oportunitat de guanyar la plaça, en via judicial “en comptes de demanar la retroacció del procediment i la repetició de la prova, pretén que el Govern l’indemnitzi amb 100.000 euros”. El Tribunal resol que “la demanda presentada per l’agent era clarament incongruent amb el recurs previ, i la conseqüència d’això és que són inadmissibles també les pretensions noves que es formulen a la mateixa, inclosa la indemnització que es reclama”.

El demandant va aconseguir la nul·litat d’un concurs convocat el 2016 i que la justícia li reconegués la vulneració del dret a la intimitat en un altre procés.

tracking