Instal·lacions del centre.argos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Si bé no és la part més important del dol, és certament un acte necessari. Acomiadar-se d’una manera digna d’un ésser estimat ajuda a afrontar la pèrdua. Ho saben bé els responsables d’Argos, la nova incineradora de mascotes que obre les portes al Principat. Un espai ubicat a la parròquia d’Encamp que ha nascut amb la finalitat d’oferir un servei de qualitat on poder dir l’últim adeu als animals que ens han acompanyat durant anys.

De fet, fins ara, quan un animal de companyia es moria al país només hi havia l’opció d’exportar les seves restes a França o a Espanya per procedir amb la incineració individual. Un procés que es podia arribar a allargar tres mesos, un moment en què segurament el propietari ja es trobava en un estadi més avançat del dol. També existia la possibilitat d’incinerar l’animal en un forn crematori col·lectiu, un espai, però, on també es du a terme la crema de restes càrnies i de residus.

Des d’Argos s’informa que a més d’oferir el servei d’incineració dels animals de companyia –que disposa de les modalitats bàsic, premium i col·lectiva en funció del tipus d’urna i de si es fa amb altres mascotes, també compta amb una sala de vetlla per poder acomiadar els animals d’una manera més propera.

tracking