x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Diversos residents, perjudicats per furts en aparcaments de Barcelona

La policia i l’empresa atribueixen els robatoris a la inseguretat general a la ciutat
Un cotxe afectat.

Un cotxe afectat.

Un cotxe afectat.

TWITTER
Actualitzada 14/09/2021 a les 12:01
Cotxes amb matrícula estrangera, entre ells l’andorrana, han estat víctimes de robatoris en aparcaments de la companyia Saba a la capital catalana. Així ho ha denunciat el resident Miquel Armengol després que fos testimoni directe del robatori a un familiar. “Dissabte érem a Barcelona quan en tornar a buscar el cotxe per anar a dinar ens vam adonar que li havien trencat el vidre del darrere a un familiar. El teníem a la planta -2 de l’aparcament Saba de plaça Catalunya. En veure el que havia passat vam anar a l’oficina de l’administració de l’aparcament i ens van treure un formulari perquè el portéssim a la comissaria de la policia”, explica al Diari. I afegeix, “vam demanar com es podia haver produït, si no podien mirar les càmeres i veure què havia passat, però ens van dir que són per als caixers de pagament”.

Armengol assegura que a l’oficina dels mossos d’esquadra hi havia els propietaris de cinc cotxes més. “De les 12 a les 13.30 hores a la planta -2 van assaltar-los al mateix moment, tots amb matrícula estrangera, perquè suposen que els maleters aniran plens.” Segons relata, els mossos els van dir que es tracta d’un grup organitzat que saqueja tots els aparcaments Saba de Barcelona, en especial els cèntrics de la capital. “L’administració no se’n fa càrrec, et donen el formulari, però no prenen cap acció ni posen més vigilants”, lamenta. Altres ciutadans andorrans també han relatat haver patit el mateix perjudici.

Per la seva banda, la policia catalana ha confirmat que en tenen constància, “estem al cas, abans de l’estiu es va fer presència a l’interior dels aparcaments on es produïen els fets delictius amb efectius logotipats”. El cos afirma que aquests furts es produeixen tant a aparcaments públics com privats, on sol haver-hi més afluència. En la mateixa línia, l’empresa assegura al Diari que “és un problema d’inseguretat generalitzada a tota la ciutat, que no es produeix únicament a Saba sinó que afecta la majoria d’operadors, públics i privats”. Tot i això, asseguren que la companyia ha reforçat des de l’any passat la seguretat als aparcaments.
Etiquetes
Veure’n més
38
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts