La Fundació RACC analitzarà la seguretat de les carreteres

El Govern també ha aprovat signar un contracte perquè ADELCA imparteixi classes del diploma professional inicial en manteniment d’habitatges i instal·lacions

Vehicles a la xarxa viària del país.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consell de Ministres ha adjudicat a la Fundació RACC els treballs d'anàlisi de la xarxa viària a través de lametodologia IRAP. El pressupost és de 9.075 euros i els treballs s'hauran d'executar en un termini de cinc mesos.

Es tracta d’una metodologia que serveix per avaluar la seguretat i la qualitat de les carreteres i que, l’anàlisi de les dades que se’n desprenguin, haurà de servir per millorar la seguretat de la xarxa viària del Principat i en la presa de decisions estratègiques per a la millora de les infraestructures.

ADELCA farà les classes del diploma de manteniment i habitatge

El Govern també ha aprovat avuisignar un contracte amb l’Associació d’Empreses d’Electricitat, Lampisteria i Climatització d’Andorra (ADELCA) perquè realitzi les classes tècniques del nou diploma professional inicial en manteniment d’habitatges iinstal·lacions.Aquesta nova titulacióté la voluntat de preparar joves en un dels sectors que actualment té més demanda de treballadors formats. L'import destinat és d'11.562 euros i el contracte anual es podrà renovar per un màxim de sis anys.

tracking