x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Esdeveniments

La Saison culturelle homenatjarà Molière amb un cicle de projeccions

Més de la meitat dels actes seran gratuïts i els joves gaudiran d’una tarifa especial
Homenatge a Molière en la programació de la Saison culturelle

Homenatge a Molière en la programació de la Saison culturelle

Homenatge a Molière en la programació de la Saison culturelle

Actualitzada 10/09/2021 a les 12:02
La Saison culturelle de la France en Andorre 2021-2022 es va presentar ahir en públic com una de les programacions amb més qualitat que s’han vist fins ara. Jean-Claude Tribolet, ambaixador de França al Principat, va destacar l’eclecticisme i la diversitat de propostes. “No cal ser francòfon per gaudir dels espectacles de la programació perquè n’hi haurà de molts tipus”, va fer saber Tribolet. En aquest sentit, s’hi veuran des d’espectacles de teatre o de circ fins a concerts, festivals de cinema i literatura, exposicions diverses i altres apostes més trencadores com ara sessions de videomapatge a Casa de la Vall.

D’entre les novetats destaquen les projeccions de la Comedie Française que s’emetran als cinemes Illa Carlemany i que enguany es dedicaran a Molière amb motiu del 400è aniversari del seu naixement. També despunta l’espectacle de dansa Emprente, que representarà el col·lectiu Pokemon Crew al maig a l’Auditori Nacional, o l’exposició Une planète noyée dans le plastic, del fotoperiodista James Whitlow, que s’ha programat en col·laboració amb el festival Visa pour l’Image amb l’objectiu de visibilitzar el consum excessiu de plàstic dels humans. La Saison s’iniciarà dimarts 21 de setembre amb l’obra de teatre d’Alexis Michalik Intramuros i finalitzarà el 17 i 18 de juny de l’any que ve amb el festival Jambo Street Music, que acollirà un grup francès. Tribolet va ressaltar que enguany s’ha parat especial atenció al públic jove. En aquest sentit, els joves disposaran d’una tarifa especial de cinc euros. Tot i això, també va fer saber que més de la meitat dels actes seran gratuïts.
L’objectiu d’aquest programa, en el qual han col·laborat els set comuns i 46 patrocinadors, és oferir al públic andorrà propostes de diversitat cultural i visibilitzar la cultura francesa i francòfona.
Etiquetes
  • #1 Czarny
    (10/09/21 15:56)

    Moliere! Suposo que no faràn “el medico a palos”…

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts