Esdeveniments

La Saison culturelle se centra enguany en els joves

L’ambaixada destaca la qualitat com un dels punts forts d’aquesta edició 2021-2022

Jean-Claude Tribolet ha presentat la programació culturalFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jean-Claude Tribolet, ambaixador de França al Principat, ha presentat aquest matí la programació de la “Saison culturelle de la France en Andorra 2021-2022”. Una programació que, amb la col·laboració dels set comuns i 46 partenariats, inclourà esdeveniments de teatre, cinema, literatura, música i altres arts com video art, circ o espectacles de mapping amb l’objectiu d’oferir diversitat cultural i visibilitat de la cultura francesa.

La ‘Saison’ s’iniciarà el 21 de setembre amb l’obra de teatre d’Alexis Michalik “Intramuros” i finalitzarà el 17 i 18 de juny de l’any que ve amb el festival “Jambo Street Music”, que acollirà un grup francès. Tribolet ha destacat que es tracta d’una de les edicions de més qualitat i ha assenyalat que s’ha parat especial atenció al públic jove. En aquest sentit, també ha indicat que més de la meitat dels actes seran gratuïts i que la resta presentaran una tarifa especial de 5 euros. “Gaudirem d’una programació diversa i adreçada a tot el públic d’Andorra” ha assegurat l’ambaixador francès.

En relació a la reunió entre ambaixadors de la Unió Europea sobre l’acord d’associació d’Andorra que es va celebrar aquest dimecres, Tribolet n’ha fet una valoració molt positiva. “És important contribuir en el diàleg sobre aquest acord”, ha manifestat.

tracking