La Jonca celebra els seus vint anys amb un concert

L'actuació comptarà amb la col·laboració de músics de l’ONCA, serà dirigit pel director artístic de la Fundació ONCA, Albert Gumí

Concert de Meritxell JONCA i ONCA el 2020Àlex Tena

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fundació ONCA organitza el concert de celebració del vintè aniversari de la creació de la Jove Orquestra Nacional de Cambra d'Andorra (Jonca), que es durà a terme el pròxim diumenge 19 de setembre, a les 12 h, a l’Auditori Nacional d’Andorra. Les entrades del qual es poden comprar a partir d'avui tindran un cost de 5 euros, segons informa la fundació en un comunicat.

La producció, titulada "20 anys d’emocions", anirà a càrrec de la Jonca i comptarà amb la col·laboració de músics de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra (ONCA), sota la direcció del director artístic de la Fundació ONCA, Albert Gumí. Així mateix el programa compta amb diferents compositors que plantegen un recorregut històric que va des de les danses del barroc francèsde Rameau fins a l’alegria de la Fiddle dance de Fletcher (compositor de principis del segle XX), passant per una de les simfonies de joventut de Mozart i del Schubert més íntim.

L’actuació compta amb la col·laboració de la Fundació Anna Riera, entitat destinada a la promoció de la formació de joves intèrprets.

tracking