TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Un positiu més i 46 casos actius de coronavirus

La incidència de la cinquena onada de la Covid continua a la baixa

Zona de proves TMA a la plaça de braus

Zona de proves TMA a la plaça de brausFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les dades sanitàries de dimarts tornen a mostrar una millora de la situació epidemiològica ja que l'hospital continua sense cap ingressat per Covid i només s'ha registrat un positiu des de dilluns, segons ha informat el Govern. El total de persones afectades pel virus se situa en 15.069 i els casos actius baixen a 46, dos malalts menys dels que hi havia dilluns, el que reflecteix el descens de la incidència de la cinquena onada de la pandèmia. Els recuperats ascendeixen a 14.894 amb les tres altes de les últimes hores i el nombre de traspassats pel virus segueix en 130.

La xifra de vacunats es manté en 97.967 dosis administrades perquè aquesta setmana encara no s'ha obert el centre de la plaça de braus. La previsió de Salut és reprendre el procés dijous amb la inoculació a les 981 persones ja citades de la franja de 12 a 15 anys i després tornar a vacunar la setmana vinent.

tracking