TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

CULTURA

'Under the Ice' és seleccionat pel Festival de Sitges

És la tercera obra consecutiva que Àlvaro Rodríguez presenta en l'esdeveniment cinematogràfic

"Under the Ice" serà el tercer projecte que l'andorrà presenta al festival de Sitges.GOVERN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

"Under the Ice", el nou film de l'andorrà Àlvaro Rodríguez Areny, ha estat seleccionat per competir a la 54a edició del Festival de Sitges, el festival de cinema fantàstic i terror més important del món.

Aquest serà el 3r cop consecutiu que Àlvaro Rodríguez presentarà una obra en aquest esdeveniment cinematogràfic. El primer cop va ser amb amb "Wolves" el 2016 i el segon amb "Le Blizzard" el 2018.

"Under the Ice" competirà en la secció reina del festival, la "Official Section In Competition". Aquesta secció és una secció qualificadora dels premis Oscars, premis Goya i Premis Méliès.

EL film està protagonitzat pel jove talent Gio Garcia, de 7 anys, Milo Taboada i la guanyadora del Goya a millor actriu revelació, Nerea Barros. Es va rodar en tres blocs diferents. El primer, d'una setmana, en un plató de Barcelona, on es va construir un pis que complís totes les necessitats tècniques i creatives del projecte. El segon bloc va ser un rodatge de dos jornades a Andorra. Concretament, al llac d'Engolasters, i el tercer, una jornada de rodatge subaquàtic a les piscines del Centre d'alt rendiment de Sant Cugat.

El projecte, encara en postproducció, serà primer estrenat al Festival de Sitges i s'espera poder estrenar-lo al Principat just després.

L'obra compta amb la col·laboració i el suport del Ministeri de Cultura, el Comú d'Encamp, l'SDADV, FEDA, Fòrum de la Joventut d'Andorra, Financera d'Assegurances i Gasopas.Govern ha desitjat sort a l'andorrà a través del seu compte de Twitter.

tracking