SALUT

Marxa popular per l'activitat física i els hàbits saludables

En el marc de campanya "Mou-te per la salut" també s'organitzaran activitats inclusives i centrades en col·lectius vulnerables i malalties de risc

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, ha presentat la Campanya Nacional de promoció de l’activitat física 2021 que porta el lema "Mou-te per la Salut". Aquesta iniciativa substitueix la tradicional i multitudinària Cursa Popular del dia de l’esport per a tothom, que per segon any consecutiu, i a causa de la pandèmia de la COVID-19, no es pot celebrar. L'objectiu e´s"promoure entre la població l’activitat física i els estils de vida saludable”, tal com ha ressaltat Riva.

La principal novetat d’enguany és la celebració d’una marxa popular de 3 quilòmetres que se celebrarà de manera lliure durant el cap de setmana del 2 i 3 d’octubre a cadascuna de les set parròquies. Amb aquesta iniciativa Choy ha apuntat que “impulsem l’esport i evitem les aglomeracions coordinar l’activitat de manera separada, a l’aire lliure i amb circuits adaptats per a tothom”.

Una altra de les novetats importants és l’impuls d’activitats inclusives i centrada en els col·lectius vulnerables i malalties de risc per "emfatitzar que tots podem fer activitat física i donar visibilitat a les associacions”, ha explicat Pallarés.

Les diverses activitats plantejades, seguint els criteris sanitaris establerts, es desenvoluparan al llarg de les setmanes del 20 de setembre al 3 d’octubre.

tracking