CULTURA

Les Nits d'estiu de FEDA dupliquen el nombre d'assistents respecte a l'any passat

FEDA Cultura ha organitzat sis propostes per a tots els públics a diferents espais del país que finalitzarà el 18 d'aquest mes

L'observació de la pluja d'estels des d'Engolasters

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les Nits d'estiu a Engolasters de FEDA Cultura que van començar el 2 de juliol han rebut enguany 517 assistents, més del doble que l'any passat, en el qual hi va haver 217 i un 39% més respecte el 2019, segons informa la companyia. En aquest sentit, la mitjana d'enguany ha estat de 86,17 persones, pels 54,25 del 2020 i els 62 del 2019.

Aquest estiu, FEDA Cultura havia organitzat sis propostes per al programa oferint una diversitat d'activitats lúdiques i culturals per a tots els públics a diferents espais del país que finalitzarà el 18 d'aquest mes. Les Nits d'estiu van começar amb una observació astronòmica i també han comptat amb espectacles de dansa, un viatge en 3D, projeccions de curtmetratges infantils, l'observació de la pljua d'estels o una visita teatralitzada.Totes les propostes incloïen una visita inèdita al Camí hidroelèctric d’Engolasters.

Més concretament, els dos passis de la visita nocturna amb l’espectacle de dansa “Dones d’aigua” del 18 de juliol han estat les que més públic han aplegat, amb 157 persones. La projecció de curtmetratges infantils a la vora del llac en col·laboració amb Ull Nu va aplegar 119 assistents, mentre que la resta d’activitats van sumar una seixantena d’assistents.

tracking